dimarts, 18 de setembre del 2012

MONOGRÀFIC DE CABARET

Treballarem les improvisacions, textos breus, el moviment i especialment el cos: amb la intenció de fomentar la seducció, la seguretat, l’elegància, el glamour, la provocació i la sensualitat que tots portem a dins.

El taller tindrà una durada aproximada de tres hores i mitja.
Cal anar amb roba còmode i que faci sentir-nos bé, mitjons per treballar descalç, sabates de 
taló lligades, petit necesser de maquillatge i una boa de plomes. 

RUMBA

La rumba és un ball que porta música de 2 temps de 8. Existeixen tres tipologies de rumba: la rumba cubana, la rumba bolero y la rumba flamenca. En aquest curs aprendrem la rumba flamenca, que conté el típic "braceo y zapateo" i també utilitza molts moviments de caderes i espatlles.

Encara queden places lliures!


LINDY HOP

Lindy hop és el rei dels balls swing en parella, ple de vitalitat. Passos i figures d'aquest ball tant divertit: el pas bàsic del lindy hop és de vuit temps i està definit a partir d'un patró bàsic de whip. El ballarí o parella de ballarins giren sobre un eix imaginari central que roman fix al mateix lloc. El lindy hop el ballarem per parelles. 


Encara queden places pel grup de les 18:30


Imatge del monogràfic de lindy hop realitzat per Lissy López durant el trimestre d'hivern 2011

DANSA AFRICANA

 
                            Mireia Zantop

Energia i moviment de les danses africanes de l'Àfrica de l'Oest (Malinké). Farem exercicis de preparació física, coordinació, expressió i els ritmes i els codis de comunicació bàsics del llenguatge de la percussió. Es treballaran progressivament els moviments propis d'alguns ritmes tradicionals i seqüències coreografiades. Treballarem de manera individual i en grup.

Encara queden places lliures pel taller de dansa africana de les 8!
Animeu-vos!

CCVICS tardor 2012

Fins divendres tenim obertes les inscripcions als tallers i activitats de tardor dels CCVICS. 
Els tallers de "ritmes cubans" i "contemporània contact" en horaris matinals, inclosos a la programació de dansa, es portaran a terme al Ccvic Can Pau Raba. 

RITMES CUBANS 

Cuba és un dels països que més gèneres de ball ha aportat a la llista de balls internacionals: passos, figures i formes coreogràfiques dels balls cubans com la salsa, el mambo, el txa-txa-txa, la roda cubana o la batxata, entre d'altres. 
Recordeu que el taller de "ritmes cubans" no es necessita parella en horari matinal.
Encara queden places en horari matinal!

CONTEMPORÀNIA CONTACT 
D'una manera lúdica i natural donarem al nostre cos equilibri, potència, elasticitat i ritme. Exercicis de consciència corporal, tècniques de dansa contemporània, qualitats de moviment, elevacions, jocs d'improvisació… Per donar pas a temps de dansa improvisació sols, parelles o grups. Al final del curs farem una coreografia grupal amb les dinàmiques apreses durant el taller. No és necessària experiència en dansa, només ganes de moure el cos.
Encara queden places!

dimecres, 5 de setembre del 2012

Els CCVIC oberts per al nou curs!

Els CCVIC ja estem oberts al públic després de les vacances d'agost.

Recordeu que l'horari d'atenció al públic dels CCVIC és: laborables de dilluns a divendres, de 16:00 a 20:00 h.

Aquest trimestre de tardor les inscripcions per als tallers i monogràfics s'obriran el dia 12 de setembre a partir de les 16:00 h i les activitats començaran la setmana del 24 de setembre.