divendres, 21 de juny del 2013

Monogràfic d'aquaeròbic

Es recorda a les persones inscrites, que el proper dissabte dia 22 de juny tindrà lloc el monogràfic d'aquaeròbic organitzat pel Centre Cívic de la Serra-de-senferm a les 10 del matí al Club Natació Vic - ETB ( C/ Josep Maria Pallàs, 1)


L'aqueaeròbic és un esport que combina els beneficis de l'aeròbic i de la natació al ritme de la música. 
Aporta beneficis físics i psicològics: afavoreix la circulació sanguínia, millora la capacitat respiratòria, disminueix la freqüència cardíaca en repòs, millora l'activitat de les articulacions i el to muscular, elimina el greix i prevé l'obesitat, millora els reflexos i la coordinació. Té efectes tranquil·litzants, redueix l'estrès, millora l'humor i augmenta la vitalitat. 

dijous, 20 de juny del 2013

MARATÓ DE DANSA SOLIDÀRIA - FESTA MAJOR DE VIC 2013

El dissabte 29 de juny al centre cívic de la Serra-de-senferm tindrà lloc la Marató de dansa solidària a l’aire lliure amb 3 classes dirigides per Amanda Ruiviejo (zumba), Sebastià Ordeig (balls en línia) i Cristina Piferrer (mix style)
L'activitat començarà a les 09:30h 
Activitat gratuïta. Es demana una aportació solidària al Banc d’Aliments (prioritats: oli, llet, patates, llaunes, fruita en llauna, farinetes per a nadons i llet de continuació).
Us hi esperem!!!!!!!

dimecres, 19 de juny del 2013

Cabaret burlesque

Els dimecres fem cabaret burlesque al centre cívic amb la professora Lys Moya!
Aquí teniu una mostra d'algunes fotografies de les estrelles de cabaret.





Balls de saló!

Els dimarts a la tarda es fa un curs de balls de saló amb la professora Olga Areñas.
Aquí teniu una foto dels alumnes dels dos grups de la tarda!