dimecres, 25 de setembre del 2013

Monogràfic

El dissabte dia 5 d'octubrees portarà a terme el monogràfic tastet de dansa en el marc de les activitats de tardor 2013 a càrrec de la professora Lys Moya.



Farem un tastet de dansa que consistirà en 60 minuts de tècnica clàssica, 90 minuts de dansa contemporània (lyrical jazz) i 90 minuts de dansa jazz broadway. 
En aquest monogràfic coneixereu les nocions bàsiques de la dansa, experimentareu l'expressió corporal del contemporani i el ritme de les coreografies del jazz, treballant el jazz al mes pur estil Broadway. 

Encara queden places lliures! 

Per a consultar els tallers i inscriure-us online feu clic a l'enllaç www.vic.cat/ccvic

dimarts, 24 de setembre del 2013

Diumenge familiar de canta i balla

Aquest diumenge, dia 29 de setembre, es portarà a terme el diumenge familiar de canta i balla en el marc de les activitats de tardor 2013 a càrrec de la Roser Pugès.


Veniu a cantar i a ballar algunes danses catalanes: en Jan petit, el ball de la civada, les oques van descalces, la muntanyeta, la coqueta amb sucre, el ball de sant ferriol... 

Ens ho passarem molt bé! 

Encara queden places lliures! 
Per a consultar els tallers i inscriure-us online feu clic a l'enllaç www.vic.cat/ccvic

dilluns, 23 de setembre del 2013

Tallers tardor 2013

Encara queden places lliures!!!

SALSA amb parella els dilluns











La salsa és un gènere musical desenvolupat per llatinoamericans i és un conjunt de ritmes i estils molt variats. Es balla amb moviments de malucs i espatlles i tant l'home com la dona giren l'un al voltant de l'altre en els dos sentits amb un ritme gairebé inigualable. . La salsa avui en dia continua evolucionant i és a les escoles de ball on es creen noves formes d'interpretar la salsa, més rica i més complexa...

COMBAT els dimarts












El Combat és una modalitat de Fitness que utilitza moviments carregats d'adrenalina i que resulten estimulants per qui els practica, produint certa sensació de seguretat i de poder, ajudant a més a baixar de pes. Utilitza una combinació d'exercicis amb arts marcials com Kick Boxing, Karate, Kung Fu, Tai-Chi, Full Contact, Twaekondo, etc. Aquests exercicis són sincronitzats amb música. El Combat posa en funcionament tots els grups de músculs, especialment dels braços, espatlles, esquena i abdominals. El combat permet treballar la flexibilitat, la força i la resistència. Constitueix una pràctica intensa ideal per alliberar estrès i per baixar de pes. Vine a alliberar l'estrès i a posar-te en forma amb aquesta divertida activitat.

DANSA DEL VENTRE els dimecres

La dansa del ventre és d’origen oriental i fa referència a la part abdominal del cos. El ventre és el centre físic i espiritual del cos i els seus moviments permeten ballar i exterioritzar l’estat d’ànim, amb moviments sensuals i saludables. Reforça la seguretat, la confiança i l’autoestima, alhora que fa fluir les energies trencant bloquejos corporals, emocionals i psicològics. Parteix d’una estructura bàsica dels moviments i permet també creativitat i improvisació personal. És un llenguatge poètic del cos que, des de l’elegància i la suavitat de moviments, interpreta una melodia amb harmonia, equilibri i ritme.

SEVILLANES els dijous


Ball d'origen espanyol profundament arrelat a la cultura popular andalusa. La música té tres temps i és rítmica i alegre. El ball està dividit en 4 parts ben diferenciades, que representen diferents fases del galanteig de l'home a la dona i acaben amb un “desplante” de la parella. Com a ball és un dels més difícils, ja que exigeix una complexa coordinació de peus, braços i mans, a més de tenir un estil molt determinat. Siguis home o dona, la Sevillana és un ball de galanteig que permet expressar romanticisme, provocació i seducció.




ZUMBA no queden places 

dijous, 5 de setembre del 2013

dimecres, 4 de setembre del 2013

Activitat física per a la gent gran 2013-14

Informació de l'activitat física per a la gent gran 2013-14 organitzada per l'Institut Municipal d'esports (IME) al centre cívic de la Serra-de-senferm.

Les classes començaran el dilluns 16 de setembre, segons els horaris de la temporada passada:

Dilluns i dimecres:
Primer grup de 9:30 a 10.30 h
Segon grup de 10:30 a 11:30 h 

Les persones que van portar a terme l'activitat el curs passat rebran una carta informativa.

Per a noves inscripcions, cal trucar a l'Institut Municipal d'esports (938833030 i demanar per la Rosa).