dilluns, 23 de setembre del 2013

Tallers tardor 2013

Encara queden places lliures!!!

SALSA amb parella els dilluns











La salsa és un gènere musical desenvolupat per llatinoamericans i és un conjunt de ritmes i estils molt variats. Es balla amb moviments de malucs i espatlles i tant l'home com la dona giren l'un al voltant de l'altre en els dos sentits amb un ritme gairebé inigualable. . La salsa avui en dia continua evolucionant i és a les escoles de ball on es creen noves formes d'interpretar la salsa, més rica i més complexa...

COMBAT els dimarts












El Combat és una modalitat de Fitness que utilitza moviments carregats d'adrenalina i que resulten estimulants per qui els practica, produint certa sensació de seguretat i de poder, ajudant a més a baixar de pes. Utilitza una combinació d'exercicis amb arts marcials com Kick Boxing, Karate, Kung Fu, Tai-Chi, Full Contact, Twaekondo, etc. Aquests exercicis són sincronitzats amb música. El Combat posa en funcionament tots els grups de músculs, especialment dels braços, espatlles, esquena i abdominals. El combat permet treballar la flexibilitat, la força i la resistència. Constitueix una pràctica intensa ideal per alliberar estrès i per baixar de pes. Vine a alliberar l'estrès i a posar-te en forma amb aquesta divertida activitat.

DANSA DEL VENTRE els dimecres

La dansa del ventre és d’origen oriental i fa referència a la part abdominal del cos. El ventre és el centre físic i espiritual del cos i els seus moviments permeten ballar i exterioritzar l’estat d’ànim, amb moviments sensuals i saludables. Reforça la seguretat, la confiança i l’autoestima, alhora que fa fluir les energies trencant bloquejos corporals, emocionals i psicològics. Parteix d’una estructura bàsica dels moviments i permet també creativitat i improvisació personal. És un llenguatge poètic del cos que, des de l’elegància i la suavitat de moviments, interpreta una melodia amb harmonia, equilibri i ritme.

SEVILLANES els dijous


Ball d'origen espanyol profundament arrelat a la cultura popular andalusa. La música té tres temps i és rítmica i alegre. El ball està dividit en 4 parts ben diferenciades, que representen diferents fases del galanteig de l'home a la dona i acaben amb un “desplante” de la parella. Com a ball és un dels més difícils, ja que exigeix una complexa coordinació de peus, braços i mans, a més de tenir un estil molt determinat. Siguis home o dona, la Sevillana és un ball de galanteig que permet expressar romanticisme, provocació i seducció.




ZUMBA no queden places 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada